Waar psychologie, emoties en healing samenkomen…

Van harte welkom bij Psych & Heal. Waar psychologie, emoties en energetische healing samenkomen voor meer gezondheid en welbevinden.
Gezond zijn en blijven is veel meer dan louter lichamelijke gezondheid. We hebben het geluk beroep te kunnen doen op goede medische zorgen. Toch blijven er wat betreft gezondheidsbehoud en gezondheidsherstel vele mogelijkheden onderbelicht. Binnen het wetenschapsdomein psycho-neuro-immunologie worden wel belangrijke stappen ondernomen om onze psyche en emoties met onze immuniteit en lichamelijke gezondheid te verbinden. Tegelijkertijd staat dit onderzoeksdomein nog in de kinderschoenen en vinden de inzichten nog maar beperkt ingang tot de artsenpraktijken. Maar er is een evolutie in die richting gaande, denk maar aan de link tussen stress en lichamelijke klachten die meer en meer wordt gelegd.
Bij Psych & Heal kan u terecht voor het aanvullen / ondersteunen van uw ziekte- en pijnbehandeling vanuit je emoties, je psyche en je subtiele energetische lichaam. Het betreft een holistische aanpak waar naast je eigen lichaam en gezondheid, psychologie en emoties, je situatie en belangrijke relaties aan bod kunnen komen. Er wordt gewerkt met diverse technieken uit de psychologie en healing op uw maat.

Gepubliceerd door Karine Garcia

Psychotherapeut - Healer - Relatietherapeut bij Psych & Heal. Meer info: www.psych-heal.com/over

Geef een reactie