Inspirerend en helend eindejaar

Nog op zoek naar een inspirerend eindejaarscadeau? Bestel dan nu het geillustreerde boek No Concept Healing. En laat je inspireren om te starten met zelfhealing en healing voor elkaar. Ter ondersteuning van je gezondheid, bevordering van ziekteherstel, verzachten van pijn, meer emotioneel welzijn. Healing is deel van onze natuur, we hoeven alleen maar te weten hoe deze ten volle te activeren!

Waarom ‘No Concept’ Healing? Om met energetische healing of zelfhealing aan de slag te gaan wordt vaak gedacht dat we vreemde rituelen uit verre culturen moeten toepassen. Niets is minder waar. Je kan healing activeren op basis van enkele vertrouwde principes uit het dagelijkse leven.

Healing vraag geen verre reizen naar vreemde oorden – Mixed media by Karine Garcia

Om met healing aan de slag te gaan
Hoef je geen verre reizen te maken naar onbekende culturen
Je hoeft geen maanden in een hutje op een berg te gaan zitten
Je hoeft niet superzen te zijn of over speciale gaven te beschikken
Je hoeft niet op te kijken naar een goeroe
Je hoeft geen ingewikkelde technieken uit te voeren
of moeilijke symbolen uit het hoofd te leren
Geen vreemde rituelen
of vergezochte protocols
Je hoeft geen godsdienst te belijden
Je hoeft geen dure inwijdingen te ondergaan
Healing vraagt geen exclusieve concepten
Het kan op basis van enkele dagdagelijkse concepten
Welkom bij No Concept Healing

Bestel nu dit inspirerend en helend eindejaarsgeschenk!

Het boek is verkrijgbaar via Psych & Heal, Amazon en Kobo. Paperback versie en e-book. For the English version click here.

Kom je het zelf ophalen bij Psych & Heal dan betaal je slechts 15 euro. Bestellen via Psych & Heal voor België aan 20 euro inclusief verzending, voor Nederland 22 euro inclusief verzending. Bestel nu.

Hieronder alvast een inkijkexemplaar ->

No Concept Healing is een project van Psych & Heal.

Bij Psych & Heal kan je terecht voor het aanvullen / ondersteunen van je ziekte- en pijnbehandeling vanuit je emoties, je psyche en je subtiele energetische lichaam. Het betreft een holistische aanpak waar naast je eigen lichaam en gezondheid, psychologie en emoties, je situatie en belangrijke relaties aan bod kunnen komen. Er wordt gewerkt met diverse technieken uit de psychologie en healing op uw maat. Meer info.

Gepubliceerd door Karine Garcia

Psychotherapeut - Healer - Relatietherapeut bij Psych & Heal. Meer info: www.psych-heal.com/over

Geef een reactie