Healing bij pijn en ziekte

Ter ondersteuning van herstel kan healing bij (chronische) ziekte of pijn worden aangewend. Healing met helende handen (handoplegging), maar ook emotionele healing en herstellen van psychologisch evenwicht worden ingezet om genezing te bevorderen.

Bij ernstige ziekte zoals kanker of andere aandoeningen is het belangrijk om de kracht van emoties (oplossen van emotionele blokkades) psychologie (gedachten, gedrag, relaties) en je energetisch lichaam in te zetten om je (zelf)genezend vermogen te activeren. Dit kan ter aanvulling op je medische behandeling. Meer info.

Opgelet! therapie en healing bij Psych & Heal kan geen medische behandelingen vervangen.

Gepubliceerd door Karine Garcia

Psychotherapeut - Healer - Relatietherapeut bij Psych & Heal. Meer info: www.psych-heal.com/over

Geef een reactie