Psych & Heal nieuws

purple flower field

Na een deugddoende vakantie is de praktijk Psych & Heal weer geopend. Op de website van de praktijk werd ondertussen een online afspraken kalender toegevoegd, zodat je meteen je afspraak kan inboeken op het moment dat het voor jou het beste kan. Je kan ook nog steeds contact opnemen via de contactpagina.

Je kan in de praktijk terecht voor gesprekstherapie, healing of een combinatie van beiden: de Psych & Heal therapie. Daarnaast kan je terecht voor relatietherapie en creatieve therapie. Neem zeker een kijkje op de pagina ‘Voor Wie?’ voor meer info.

Een ander nieuwtje is dat er in september een interview over Psych & Heal zal verschijnen in het tijdschrift BLOOM, met in het bijzonder aandacht voor het boek No Concept Healing dat ik schreef naar aanleiding van mijn ervaringen met energetische healing en de bijhorende inzichten. Ik hou je graag verder op de hoogte via deze info-blog.

Klik op abonneren hieronder als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws van Psych & Heal.

Warme groet,

Karine

Gepubliceerd door Karine Garcia

Psychotherapeut - Healer - Relatietherapeut bij Psych & Heal. Meer info: www.psych-heal.com/over

Geef een reactie