No Concept Healing – Karine Garcia

Over je Oneindigheid uitdrukken in een eindige realiteit.

Over Healing vrij van goeroes, vreemde rituelen, dure inwijdingen, complexe technieken.

In het boek ‘No Concept Healing’ heb ik mijn ervaringen en inzichten met energetische healing samengebracht. Het boekje is opgebouwd uit vier delen. Deel I Ontstaan beschrijft hoe de ‘No Concept Healing’ -visie is ontstaan. Deel II gaat dieper in op de visie, door het te lezen gaat healing al in je werken. Deel III gaat over healing toepassen, over er hier en nu met van start te gaan. Over zelf-healing, healing met de handen, bij een healer, healing voor elkaar. Deel IV gaat over integratie van de No Concept Healing visie in je leven en de maatschappij.

Mijn zoektocht

Ik zocht in eerste instantie naar een healingmethode waarbij zo weinig als mogelijk ‘protocol’ of ‘methode’ bij nodig was. Zoals bijvoorbeeld bepaalde gewoontes uit het verre Oosten of bepaalde healingrituelen waar ik helemaal geen voeling zou met hebben. Of zelfs bepaalde overtuigingen of geloof die nodig zouden zijn voor healing. Ik zocht dus instinctief naar een ‘zeer eenvoudig’ healingmodel waar ik me zou in kunnen vinden. En waar ik met ‘helende handen’ zou kunnen werken.

Zo kwam ik eerst terecht in een workshop Quantum Touch® geleid door Annemie Janssens (persoonlijke en bedrijfscoach) waarbij vooral handoplegging wordt gebruikt als belangrijkste manier van energetische therapie, en dit in combinatie met de ademhaling die gebruikt wordt om het energieveld te versterken. Daarna volgde Reconnective Healing en jawel, Eric Pearl zelf, stichter van Reconnective Healing was te Antwerpen België (2007) en gaf een deeltje van de cursus zelf voor een groot publiek van een zeshonderd tal deelnemers. Bij Reconnective Healing® gebruik je ook je handen voor de healing maar je werkt vooral in de aura (het energieveld rond het lichaam). Ook een erg krachtige manier van healen. Dan volgde Eénheidsheling aangeboden door Annemarie Leebeek. Zij gaf samen met Astrid Boersma het boek Eénheidsheling, stap in de 5de dimensie, uit. Ik volgde de workshop Eénheidsheling bij haar tot het niveau van leraar. Eénheidsheling werkt niet met handoplegging maar wel via helinggidsen die binnen een energiekoepel de healing bijstaan. Als healer activeer je de healing en blijf je er de hele tijd bij. Een aantal jaren later volgde Healing Touch. Eveneens een prachtige vorm van healing met helende handen. Vaak wordt er ook met een pendel gewerkt. Gegeven door Nancy Strybol en Tineke Limbach.

Er is een nieuwe wereld voor me opengegaan door het volgen van deze healing opleidingen. Elk healingmodel en methodes zijn ieder erg krachtig op zich. Ik ben enorm dankbaar deze workshops te hebben kunnen volgen op voor mij haalbare locaties. Het engagement en de liefde van de lesgevers is enorm.

Waarom ‘No Concept’ Healing?

Wat ik allemaal mocht leren en ervaren via mijn teachers was enorm. Ook de bijhorende stages en het opdoen van ervaringen met proefpersonen, dieren en zelfs planten was zo vééel, zo sterk, zo intens verrijkend. Maar ergens moest ik toegeven, lukte het me niet goed om me helemaal te wijden aan één van de geleerde healingmodellen. Ik heb dit echt geprobeerd, Ik wou zo graag ‘thuis’komen in de healingwereld. Ik engageerde me om mee les te geven in één van de healingmethoden, het mee uit te dragen en er nieuwe healers in op te leiden.

Maar dat gevoel van niet werkelijk thuis te zijn gekomen werd sterker en sterker. Ik kon het niet naast me leggen. Hoe moeilijk ik het ook vond er niet volledig bij te horen bij één van deze healingwijzen. Ik wou terug naar mijn roots: het subtiele gevoel in mijn handen en de idee daarbij dat ik met mijn handen anderen zou kunnen helpen genezen (met in mijn achterhoofd al de opgedane kennis en ervaringen met energetische healing). Het is moeilijk om uit te leggen, maar het was zoals een kunstenaar die zijn technieken overstijgt om tot ware expressie van kunst te kunnen komen.

in die periode kwam mijn mama te overlijden. Totaal onverwacht ontving ik tijdens het verblijven bij haar sterfbed heel wat inzichten over healing: hoe het zou kunnen healing zonder exclusieve of afgebakende healingprotocols. men noemt deze ervaringen met verruimde inzichten bij iemand die stervende is ook gedeelde dood ervaringen. Zie ook Raymond Moody‘s boek “Een blik in de eeuwigheid, gedeelde ervaringen met de dood’.

Die dag 09-05-09 legde ik de grondslag voor No Concept Healing vast…

Wil je verder lezen over healing toepassen, over er hier en nu met van start te gaan. Over zelf-healing, healing met de handen, bij een healer, healing voor elkaar. Klik hier: No Concept Healing of klik op 1 van de linken hieronder.

Over healing vrij van goeroe’s, vreemde rituelen, dure inwijdingen en complexe technieken.

over je oneindigheid uitdrukken in een eindige realiteit.

Bezoek ook mijn auteurspagina op amazon: https://www.amazon.com/Karine-Garcia/e/B00YKQQKNQ

Boek No Concept Healing – Zelf afhalen aan 15 euro

Boek No Concept Healing – via deze website aankopen

Boek No Concept Healing – via Amazon aankopen

E-book No Concept Healing – via Amazon aankopen

E-book No Concept Healing – via Bol.com aankopen

Wil je graag een healing sessie ondergaan bij Karine of een uitgebreidere sessie healing en therapie ontvangen klik op 1 van onderstaande knoppen.

Graag regelmatig gratis info ontvangen over psychologie, healing, relaties en aanverwante topics, registreer met je e-mail

Gepubliceerd door Karine Garcia

Psychotherapeut - Healer - Relatietherapeut bij Psych & Heal. Meer info: www.psych-heal.com/over

Geef een reactie