Energetische Therapie voor pijnpatiënten

April 2023 – Psych & Heal nieuws/in de kijker: Energetische Therapie voor pijnpatiënten. Energetische therapie wordt bij pijn toegepast als aanvullende therapie voor pijn verlichting. 

Hoe? gaat het in zijn werk. Bij pijnklachten wordt ten eerste met handoplegging gewerkt ook energetische healing genoemd. De handoplegging hoeft niet rechtstreeks op de pijnplaats maar kan ook er om heen op het lichaam (op de kleding) worden toegepast. Dit als de pijn te groot is voor enige aanraking. Toch is de handoplegging zeer subtiel: geen druk of zelfs het maar net aanraken van het lichaam, het is een zeer subtiele aanraking op de kleding. Handoplegging, magnetiseren of ook energetisch werk genoemd wordt al eeuwenlang toegepast. Ondertussen werd de werking ook wetenschappelijk bewezen. Er werden zelfs reeds apparaatjes ontwikkeld die hetzelfde kunnen als de handen van een healer. Toch blijkt dat de mens zijn helende handen vlotter kunnen ‘switchen’ naar de juiste frequentie die jou pijn (of ziekte) nodig heeft. Je kan hierover verder lezen in het boek ‘No Concept Healing’ waarin ik mijn ervaringen en inzichten met healing, bewustzijn en toepassingen heb samengevat. het werken met helende handen is één van de opties, je vind er de nodige info, ook naar meer zelfhealing.

Ben je pijnpatiënt, dan kan je bij Psych & heal terecht voor deze subtiele energetische behandeling/healing. Het is een complementaire therapie dat wil zeggen dat het als aanvullende therapie kan dienen bovenop je reguliere medische behandeling. 

Kies bij de afspraken kalender voor een sessie van1 uur of een uitgebreide sessie. Afspraak maken kan ook via de contactpagina.

PDF versie van het boek aan slechts 6,90 euro (ipv 9,90 euro). Je kan het boek in verschillende formaten aankopen, de PDF versie is de goedkoopste en is meteen beschikbaar. Ook verkrijgbaar als e-book en paperback.


Hieronder kan je je aanmelden voor de gratis Psych & Heal Nieuwsbrief

Gepubliceerd door Karine Garcia

Psychotherapeut - Healer - Relatietherapeut bij Psych & Heal. Meer info: www.psych-heal.com/over

Eén opmerking over 'Energetische Therapie voor pijnpatiënten'

Geef een reactie