Psych & Heal therapie – Traject

Psych & Heal therapie – traject

Voor Wie?

Voor eenieder die te maken heeft met chronische ziekte, pijn of stressklachten én die openstaat voor het aanvullen van zijn ziekte of klachtenbehandeling vanuit de subtiele gebieden van emoties, psychologie en energetische healing.

Hoe verloopt de Psych & Heal therapie?

In de Psych & heal therapie worden alle aspecten behandelt die voor jou relevant zijn. Dit wil zeggen: alle verstoringen op vlak van emoties, energetisch lichaam, psychologie, belangrijke relatie(s) in je leven, situaties en verwerken van gebeurtenissen, worden geëvalueerd en behandelt.

=> Wanneer je in al deze aspecten terug gezond wordt dan kan lichamelijke gezondheid volgen.

In deze therapie ga ik samen met jou

  • je onevenwichten in kaart brengen op vlak van lichamelijke klachten zoals pijn of ziekte, stressklachten, psychologie, emotionele aspecten, eventueel situaties en relaties die relevant zijn worden meegenomen en de impact ervan op je energie en je lichaam. de daaropvolgende sessies bestaan uit:
  • voorbereiden: meer leren over healing en hoe je best kan ‘ontvangen’
  • ‘activeren’ van healing, we gaan van start
  • je energie transformeren – je ontvangt healings met behulp van handoplegging
  • je energie transformeren – via je bewustzijn, bewust worden en tot inzichten komen
  • emotionele blokkades verwijderen (emotionele healing)
  • tot meer healing komen en tussentijds evalueren
  • jou zelfhealing versterken zodat je deze telkens kan gaan toepassen wanneer nodig

Bovenstaande volgorde is niet strikt en wordt aangepast aan jou behoefte.

Wat mag je verwachten van de Psych & Heal therapie?

=> Meer herstel van ziekte en pijn

=> Diepere emotionele en energetische oorzaken van je klachten worden aangepakt

=> Dus geen symptoombestrijding, maar een langdurig resultaat.

Psych & Heal Traject

Het wordt je aanbevolen om de Psych & Heal therapie in ‘Traject’ te volgen. Dit om meer resultaat te behalen uit de therapie. Het Psych & Heal traject bestaat uit 8 uitgebreide sessies van 1,5 uur. Psych & Heal therapie kan ook per losse consultaties van 1 uur of 1,5 uur (uitgebreide sessie) naar keuze.

Wens je liever meteen energetische healing te ondergaan met behulp van handoplegging boek dan de afspraak ‘Healing’. We gaan meteen aan het healen na een kort voorgesprek van 10 minuutjes.

Lees ook hieronder: Psych & Heal therapie – veelgestelde vragen

Ik heb veel pijn. Ik vrees dat de Psych & Heal therapie te moeilijk is voor mij?

Wanneer er veel lijden is dan kunnen de eerste sessies bestaan uit het ondergaan van energetische healing met handoplegging. De pijnlijke plaatsen zijn soms overgevoelig en aanraking is te pijnlijk. De handoplegging is een zeer subtiel aanraken van het lichaam, er wordt geen druk gezet. Bij pijn kunnen de handen op niet pijnlijke plaatsen van het lichaam worden gelegd of er kan gewerkt worden met helende handen in de aura, het energieveld rond het lichaam. De effecten zijn dezelfde. De gesprektstherapie – inzichtstherapie wordt beperkt, zoals men aankan. Mocht je je niet kunnen verplaatsen dan is therapie aan huis mogelijk. je kan ook opteren voor het boeken van ‘Healing’ sessies in plaats van Psych & Heal therapie sessies.

Psych & Heal therapie: Psychologie vind ik moeilijk, ik vrees dat dat niet lukt.

Binnen de Psych & Heal therapie kan het inderdaad zijn dat er psychologische of emotionele aspecten aan bod komen. Maar het is mijn werk en expertise als psycholoog-psychotherapeut om je hierin te begeleiden, stapsgewijs zoals voor jou relevant is.