Voor Wie?

Wie kan er terecht bij Psych & Heal?

1 Psych & Heal therapie

Voor eénieder die te maken heeft met chronische ziekte, pijn of stressklachten én die open staat voor het aanvullen van zijn ziekte of klachtenbehandeling vanuit de subtiele gebieden van emoties, psychologie en energetische healing.

Ondertussen wordt duidelijk dat lichamelijke gezondheid sterk samenhangt met emotionele en psychologische gezondheid.

Bij Psych & Heal en in het bijzonder in de Psych & Heal therapie zetten we maximaal in op het herstellen van je psychologische, emotionele en energetische gezondheid.

=> Deze therapie is van toepassing als je (terug) gezonder wil worden, minder pijn ervaren en voor meer persoonlijk welbevinden.

=> Deze therapie kan toegepast worden bij (chronische) ziekte, (chronische) pijn, (chronische) stressklachten of voor emotionele healing.

=> deze Psych & Heal therapie is een aanvulling op je medische behandeling, omdat medische behandelingen louter op je fysieke lichaam ingrijpen.

=> Genees nu ook je “software” en geef een boost aan je gezondheid en welzijn.

Meer info.

Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen, Ouderen

Tarief per sessie*

65 euro

2 Psychotherapie Individueel en Relatietherapie voor koppels

Voor eénieder die behoefte heeft aan gesprekstherapie, psychotherapie of psychologische begeleiding bij psycho-emotionele problemen of relatieproblemen. Individueel of koppel.

Denk hierbij aan psychotrauma, het verwerken van ernstige gebeurtenissen die men meemaakte, depressie, emotionele problemen, verdriet, angsten, vragen in verband met persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooing, zingeving en relatieproblemen.

Meer info.

Doelgroep: Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Ouderen

Tarief per sessie*

individueel: 65 euro

koppel : 80 euro

3 Healing

Voor eénieder die behoefte heeft aan healing, helende handen, aanleren van zelfhealing.

Healing is een zachte, niet-invasieve behandeling via de subtiele energie die het lichaam omringt en bevat. Healing kan ondersteunend werken zowel bij fysieke klachten als bij emotionele verwerking.

Meer info.

Doelgroep: Alle leeftijden van baby tot 100+

Tarief per sessie*

65 euro

*Er zijn gedeeltelijke terugbetalingen per sessie voor leden van alle Vlaamse mutualiteiten.

Betalen mogelijk via Bank-App, Cash of Bankkaart