Info-Blog

Complementaire therapie bij kanker, pijn of andere klachten – Psych & Heal therapie

Bij Psych & heal wordt ondersteunende therapie geboden bij kanker, pijn of andere klachten.

Haast alle ziekte heeft een emotionele laag, en heeft een blauwdruk in het subtiel energetische lichaam. Op deze lagen gaan we werken in de therapie, emotioneel worden je on-evenwichten in kaart gebracht en er wordt ingezet op emotioneel herstel. Daarnaast gaan…

Mijn Psychologie

Mensen hun psychologie speelt een belangrijke rol in hun algehele gezondheid en welzijn. Er is echter vaak een angst en stigma rond psychische problemen, die kan mensen belemmeren om de hulp te zoeken die ze nodig hebben.

Energetische Therapie voor pijnpatiënten

Subtiele energetische behandeling/healing voor Pijnpatiënten. Het is een complementaire therapie dat wil zeggen dat het als aanvullende therapie kan dienen bovenop je reguliere medische behandeling. 

Twee Werelden – Psych & Heal therapie

Heb je te maken met chronische ziekte (bv. artrose, kanker, andere), pijn (hoofdpijn, migraine, gewrichtspijn, spierpijn, zenuwpijn, andere), stressklachten (burn-out), hyperventilatie, vage klachten die moeilijk diagnosticeerbaar zijn, fybromyalgie, chronische vermoeidheid, allergieën, slechte immuniteit, en andere. Ben je bereid om je herstel te bevorderen via energetische therapie – healing, via je energetische lichaam, je emoties en je…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Foto door Jessica Lynn Lewis op Pexels.com

Welkom op de blog

Graag wil ik hier interessante inhoud delen op het vlak van psychologie, healing, relaties en aanverwante artikelen. Alvast van harte welkom. Karine.

Meld je aan voor de blog

Ontvang nieuwe berichten rechtstreeks in je inbox.